Als gevolg van een storing bij Riot (het spectator systeem) in sommige regio's (KR), zijn live wedstrijden momenteel niet beschikbaar op de website voor die regio's. De app is niet beïnvloed. Sorry voor het ongemak

Porofessor App Ondersteuning

Porofessor verschijnt niet in champion select

• Speel je op Garena? Zo ja, Garena wordt niet ondersteund, sorry.
  • Heeft u één van de volgende software op uw pc geïnstalleerd : CryptoCSP, ViPNet CSP, ViPNet Local Signature Service ? Zo ja, uninstall ze a.u.b., aangezien ze de oorzaak van dit probleem kunnen zijn
  • Controleer de Porofessor instellingen en kijk of champ select niet is uitgeschakeld. Controleer ook, of Porofessor aan staat terwijl je in champ select bent.
  • Als u maar één scherm hebt: soms denkt uw pc, om de een of andere reden, dat er twee schermen zijn. Druk op de snelkoppeling Windows+P en zorg er dan voor dat u de eerste optie selecteert (Alleen PC-scherm)
  • Anders, verwijder Overwolf (zorg ervoor dat je Overwolf eerst sluit in de taakbalk naast de klok) en installeer Porofessor dan opnieuw vanaf https://porofessor.gg/nl/download