på grund af et riot udfald (spectator systemet) i nogle regioner (KR), så er live spil data i øjeblikket ikke tilgængelige på webstedet for disse regioner. Appen er dog upåvirket. Beklager ulejligheden

Professor App Support

Porofessor does not appear in champion select

• Spiller du på Garena? Hvis ja, er Garena ikke understøttet, undskyld.
  • Har du en af følgende software installeret på din pc: CryptoCSP, ViPNet CSP, ViPNet Local Signature Service? Hvis ja, afinstaller venligst dem, da de kan være årsagen til dette problem
  • Tjek venligst porofessor-indstillingerne og kontroller, at champ select ikke er deaktiveret. Tjek også, at Porofessor kører, mens du er i champ select
  • Hvis du har én skærm: nogle gange, af en eller anden grund, tror din pc, at der er to skærme. Tryk på Windows+P-genvejen, og sørg for at vælge den første mulighed (kun pc-skærm)
  • Ellers skal du afinstallere Overwolf (sørg for at lukke Overwolf på proceslinjen sammen med uret først) og derefter geninstallere Porofessor fra https://porofessor.gg/da/download