på grund af et riot udfald (spectator systemet) i nogle regioner (KR), så er live spil data i øjeblikket ikke tilgængelige på webstedet for disse regioner. Appen er dog upåvirket. Beklager ulejligheden

Professor App Support

Det viste indhold ser mærkeligt ud i desktop-appen (underlige linjer i indhold / sløret indhold) / Min musemarkør forsvinder

Dette skyldes højst sandsynligt en indstilling kaldet "Hardware Acceleration".
Dette kan løses meget nemt ved at deaktivere Hardware Acceleration-indstillingen i Overwolf. For at gøre det skal du åbne Overwolfapp på din pc, gå derefter til indstillinger, og deaktiver derefter afkrydsningsfeltet "Hardwareacceleration" i fanen "Generelt". Genstart derefter din pc