Als gevolg van een storing bij Riot (het spectator systeem) in sommige regio's (KR), zijn live wedstrijden momenteel niet beschikbaar op de website voor die regio's. De app is niet beïnvloed. Sorry voor het ongemak

Porofessor App Ondersteuning

Ik start een replay/live spel en het blijft op een zwart scherm / het start niet

Zorg ervoor dat je LoL installatie up to date is. Als je meerdere LoL-installaties op je PC hebt, zorg er dan voor dat ze allemaal up-to-date zijn.