på grund af et riot udfald (spectator systemet) i nogle regioner (EUNE), så er live spil data i øjeblikket ikke tilgængelige på webstedet for disse regioner. Appen er dog upåvirket. Beklager ulejligheden

Professor App Support

Porofessor sidder fast i en gammel version

Hvis Porofessor sidder fast i en ældre version (du kan se versionsnummeret i Porofessor-indstillingsvinduet nederst til venstre), skal du lukke Overwolf på proceslinjen ved siden af dit ur. Genindlæs derefter og geninstaller Porofessor ved at bruge dette link. Genstart derefter Porofessor.