Als gevolg van een storing bij Riot (het spectator systeem) in sommige regio's (BR, LAN, LAS, NA), zijn live wedstrijden momenteel niet beschikbaar op de website voor die regio's. De app is niet beïnvloed. Sorry voor het ongemak

Porofessor App Ondersteuning

Terwijl ik in game ben, heb ik een foutmelding met een triest poro plaatje.

Dit kan om verschillende redenen gebeuren:

• De Riot servers hebben een probleem. Als dit het geval is, neem contact met mij op als het probleem niet opgelost is binnen 24u.
  • De Porofessor servers zijn down. In dat geval, gelieve een paar uur te wachten en probeer opnieuw
  • Je speelt op een Garena server. Garena servers worden niet ondersteund en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren :( Sorry.
  • Je speelt in een niet-ondersteunde gamemodus. (Practice modus / Coop vs AI)
  • Je speelt op PBE. PBE server wordt niet ondersteund en zal dat waarschijnlijk ook nooit gebeuren:( Sorry.