Als gevolg van een storing bij Riot (het spectator systeem) in sommige regio's (KR), zijn live wedstrijden momenteel niet beschikbaar op de website voor die regio's. De app is niet beïnvloed. Sorry voor het ongemak

Porofessor App Ondersteuning

De advertentie is te groot en overschaduwt de inhoud / de inhoud is te groot voor het venster

Dit probleem is vaak te wijten aan een verkeerde configuratie van uw scherm. Ga naar de Windows Instellingen -> Toegankelijkheid opties. De eerste schuifregelaar moet minimaal zo staan:

Als dit de zoom op uw scherm te veel vermindert, ga dan naar uw scherminstellingen en pas daar het zoompercentage aan.