Porofessor.gg is available in . Click here to use this language.

Porofessor App Ondersteuning

Terwijl ik in game ben, heb ik een foutmelding met een triest poro plaatje.

Dit kan om verschillende redenen gebeuren:

• De Riot servers hebben een probleem. Als dit het geval is, neem contact met mij op als het probleem niet opgelost is binnen 24u.
  • De Porofessor servers zijn down. In dat geval, gelieve een paar uur te wachten en probeer opnieuw
  • Je speelt op een Garena server. Garena servers worden niet ondersteund en dat zal waarschijnlijk ook nooit gebeuren :( Sorry.
  • Je speelt in een niet-ondersteunde gamemodus. (Practice modus / Coop vs AI)
  • Je speelt op PBE. PBE server wordt niet ondersteund en zal dat waarschijnlijk ook nooit gebeuren:( Sorry.