Porofessor.gg is available in . Click here to use this language.

Professor App Support

Annoncen er for stor og tilsidesætter indholdet / indholdet er for stort til vinduet

Dette problem skyldes ofte en forkert konfiguration af din skærm. Gå til Windows-indstillinger -> Tilgængelighedsindstillinger. Den første skyder skal minimum være sådan her:

Hvis dette reducerer zoomen på din skærm for meget, så gå til dine skærmindstillinger og juster zoomprocenten der.